Plată și livrare

ACHITAREA COMENZII


În acest moment, produsele ‘CYCLEDERROR se pot achiziționa prin plata cu un card bancar, în condiții de siguranță sau cu plata ramburs, la livrare.
Fiecare produs în parte, va fi încărcat cu prețul aferent, acesta fiind menţionat periodic pe site-ul nostru, cu excepţia cazului în carese observă o eroare evidentă. Preţurile afişate pe acest site includ TVA, însă nu includ costurile de livrare, dar care, se vor adăuga la suma totală datorată, în momentul în care ajungeți la pagina finalizare a comenzii.


PLATA RAMBURS
Plata comenzii cu ramburs se va face în momentul livrării acesteia, de către agentul firmei de curierat. Suma finală a comenzii o veți gasi pe factura creată atât la finalizarea comenzii, cât și pe confirmarea înregistrării de pe e-mail.


PLATA CU CARD DE CREDIT SAU CARD DE DEBIT
În momentul plasării comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit ( VISA, Maestro sau Mastercard) puteţi introduce toate detaliile necesare plăţii, aceasta fiind realizată în deplină siguranță. Suma aferentă comenzii va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră, însă nu va fi debitată decât în momentul vizualizării comenzii de către departamentamentul de procesare.
’CYCLEDERROR îşi rezervă dreptul de a verifica dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcţie de rezultatul acestor verificări, putem refuza anumite comenzi.
 Vă rugăm să fiți atenți la faptul că orice comision bancar în privința tranzacției pentru comenzile de pe site-ul nostru, va fi suportat de dumneavoastră.
 În cazul în care, dintr-un anumit motiv concret, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care s-a realizat deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma captată.

COFIRMAREA COMENZII ȘI URMĂRIREA ACESTEIA
În momentul plasării comenzii, veți primi mesajul de înregistrare a comenzii, impreună cu datele specifice acesteia.
Comanda va fi preluată și pregătită pentru a putea fi expediată. În momentul creării AWB-ului, se va trimie automat, pe adresa de e-mail specificată în comandă, toate datele necesare urmăririi comenzii.
*adresa de e-mail trebuie să fie validă pentru a primi mesajele specifice comenzii efectuate;
*în cazul în care e-mail-urile de confirmare și de urmărire a comenzii create, nu îl veți găsi în Inbox, vă rugăm să verificați și secțiunea Spam a mail-ului dumneavoastră.

LIVRARE
Durata de livrare a produselor noastre este cuprinsă între 24 de ore (curierat rapid) și 5 zile lucrătoare, 5 zile în circumstanțele în care produsul este făcut la comandă.
Expedierea produselor ‘CYCLEDERROR se realizează în acest moment doar pe teritoriul României.


COST LIVRARE CURIER
Predare în Cluj- RON 10
Pe tot cuprinsul țării- RON 20

PICK UP PERSONAL

Pentru ridicarea tip PICK UP, de la sediul nostru din Cluj-Napoca costul transportui este de RON 0. După momentul plasării comenzii, veți fi contactat telefonic pentru a stabili exact datele de ridicare. Adresa de ridicare de la sediu: Str. Cojocnei nr. 21, Cluj-Napoca, Cluj.