plată și livrare

ACHITAREA COMENZII


   În acest moment, produsele ‘CYCLEDERROR se pot achiziționa prin plata cu un card bancar, în condiții de siguranță sau cu plata ramburs, la livrare.
   Fiecare produs în parte, va fi încărcat cu prețul aferent, acesta fiind menţionat periodic pe site-ul nostru, cu excepţia cazului în carese observă o eroare evidentă.

   Preţurile afişate pe acest site includ TVA, însă nu includ costurile de livrare, dar care, se vor adăuga la suma totală datorată, în momentul în care ajungeți la pagina finalizare a comenzii.


PLATA RAMBURS


    Plata comenzii cu ramburs se va face în momentul livrării acesteia, către agentul firmei de curierat. Suma finală a comenzii o veți gasi pe factura creată, atât la finalizarea comenzii, cât și pe confirmarea înregistrării de pe e-mail.


PLATA CU CARD DE CREDIT SAU CARD DE DEBIT


   În momentul plasării comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit ( VISA, Maestro sau Mastercard) puteţi introduce toate detaliile necesare plăţii, aceasta fiind realizată în deplină siguranță. Suma aferentă comenzii va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră, însă nu va fi debitată decât în momentul vizualizării comenzii de către departamentamentul de procesare.
   ’CYCLEDERROR îşi rezervă dreptul de a verifica dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcţie de rezultatul acestor verificări, putem refuza anumite comenzi.
     Vă rugăm să fiți atenți la faptul că orice comision bancar în privința tranzacției pentru comenzile de pe site-ul nostru, va fi suportat de dumneavoastră.
     În cazul în care, dintr-un anumit motiv concret, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care s-a realizat deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma captată.

COFIRMAREA COMENZII ȘI URMĂRIREA ACESTEIA


   În momentul plasării comenzii, veți primi mesajul de înregistrare a comenzii, impreună cu datele specifice acesteia.
   Comanda va fi preluată și pregătită pentru a putea fi expediată. În momentul creării AWB-ului, se va trimie automat, pe adresa de e-mail specificată în comandă, toate datele necesare urmăririi comenzii.
*adresa de e-mail trebuie să fie validă pentru a primi mesajele specifice comenzii efectuate;
*în cazul în care e-mail-urile de confirmare și de urmărire a comenzii create, nu îl veți găsi în Inbox, vă rugăm să verificați și secțiunea Spam a mail-ului dumneavoastră.

LIVRARE


  Durata de livrare a produselor noastre este cuprinsă între 24 de ore (curierat rapid) și 5 zile lucrătoare, iar  în circumstanțele în care produsul este făcut la comandă până la 7 zile.
   Expedierea produselor ‘CYCLEDERROR se realizează în acest moment doar pe teritoriul României.


COST LIVRARE CURIER
Pe tot cuprinsul țării- RON 20

 

Atentie!

  Numele de pe factură trebuie sa fie numele dvs. real, acesta fiind un act de justificare a achiziției, astfel, în cazul unui retur este nevoie ca numele titularul contului, în care sunt rambursați banii, să aibă același nume ca și pe factură.